Ligin ilk altı haftasında oynadığı maçlarda puan almayı başaramayan Kasımpaşa Kayserispor deplasmanından 0-0'la bir puan çıkardı.

Kayserspor'un daha baskın olduğu ilk yarıda gole en çok yaklaşan taraf ise 22. dakikada Moritz'in ayağından Kasımpaşa oldu ama Hamidov'u geçemedi. İkinci yarıda 52. dakikada oyuna giren Troisi Kayserispor'u hareketlendirmiş olsa da sarı kırmızılı takım golü bulamadı. Kasımpaşa da son vuruşlarda gereken beceriyi gösteremeyince maçta gol yaşanmadı ve taraflar bir puanla sahadan ayrıldı.

KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar hakemin sık sık oyunu durdurmasının takımını etkilediğini ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Üç puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Dumlupınar Kasımpaşa'yı da tebrik etti.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Yılmaz Vural aldıkları bir puanın mutluluk verici olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

"Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Karşılaşmada bizim 6, Kayserispor"un 4 önemli pozisyonu vardı. Hakem maçı çok iyi yönetti. 1 puan alarak moral bulduk. Bundan sonra daha iyi olacağız."

Kasımpaşa futbolcusu Murat Erdoğan da makus talihlerini değiştireceklerini ve ligde kalmak için her maçtan puan almak zorunda olduklarını belirtti.-fanatik