Partizanlılar, Türkler aleyhine sloganlar atarken, Bosna Hersek’in savaş zamanında kullandığı zambaklı bayrağı yaktı ve gamalı haç bayrakları açtı. Yeni Pazarlı taraftarlar bu çirkinliğe en güzel cevabı Türkiye lehine sloganlar atarak ve Türk bayrakları açarak verdi.
 
Mesut: Sakin tarafım TÜRK
 
ALMAN Bild gazetesinin Türk kökenli göçmenlerle ilgili yayınladığı yazı dizisine Mesut Özil de makalesiyle destek oldu. Türk kökenli olduğunu ancak Almanya’da yetiştiğini belirten yıldız oyuncu, “2 kültürün içinde yetiştim, ikisinin de en iyi yönlerini aldım, bu yüzden disiplinim Alman, sakinliğim ise tipik Türk” ifadelerini kullandı.
 
Bir istifa da Rangnick’ten
 
SCHALKE Teknik Direktörü Ralf Rangnick, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldı. Rangnick yaptığı açıklamada, “Çok zor bir karar oldu, ancak şu anda takıma katkı sağlayacak enerjiye sahip değilim” ifadelerini kullandı.
 
Inter Ranieri’ye emanet
 
TRABZONSPOR’UN Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden İnter’de Gasperini’den boşalan teknik direktörlük görevine Claudio Ranieri getirildi. 2 senelik sözleşme imzalanan 59 yaşındaki teknik direktör, daha önce Cagliari, Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Parma, Juventus ve Roma’yı çalıştırmıştı.
 
Kadın milliler yine mağlup
 
KADIN A Milli Futbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri 2. Grup’taki 2. maçında deplasmanda Kazakistan’a 2-0 yenildi. Shymkent şehrindeki oynanan karşılaşmada, Larissa Li ve Kirgizbaeva’nın gollerine engel olamayan kadın milliler, gruptaki ilk maçında da İstanbul’da İspanya’ya 10-1’lik skorla mağlup olmuştu.
 
Leeds Utd. taraftarı çıldırdı
 
MANCHESTER United taraftarları, Leeds United deplasmanında açtıkları “İstanbul” pankartıyla rakip takım taraftarlarını çileden çıkarttı. İstanbul’da 2 taraftarın hayatını kaybettiği olayları ima eden pankartı görünce deliren Leeds’liler, misilleme olarak ManU’nun 1958 yılında yaşadığı uçak kazasına ithafen “Münih” tezahüratlarında bulundu.
 
vatan