CHP Akbük Belde Teşkilatı tarafından Bodrum"da düzenlenen yat gezisine Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, Sandalcı"nın eşi Nesrin Sandalcı, CHP Belde Başkanı Hakkı Şahin, Belediye Meclis Üyesi Gazi Gökçe ve çok sayıda partili katıldı. Akbük"ten başlayıp Gündoğan, Türkbükü, Cennet Koyu, Torba, İyosos, Antik Kent ve Çamlık koylarını kapsayan günü birlik gezi, akşam saatlerine kadar devam etti.
Gezi programı hakkında bilgiler veren CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin; “Belde teşkilatı olarak, sizlerin istekleri doğrultusunda gezi etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Umarım bu gezimizden de memnun olmuşsunuzdur. Tüm arkadaşlarımın Memnuniyetlerini ve varsa şikâyetlerini bizlere iletmenizi istiyorum. Sizler istediğiniz sürece bizlerde bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Önemli olan birlikteliğimizin artarak devam etmesidir. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı da, “Bu tür gezi etkinliklerini düzenledikleri için, Belde Başkanımıza ve belde teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizlere bir arada olma fırsatını yaratıp, birlikteliğimizin eğlence ve gezilerle de sürmesi, yoğun iş tempomuzda soluk almamıza ve beraber olmamızı sağlamaktadır. Bizde belediye olarak yapılacak her etkinliğe, halkımızın yararlanması için, elimizden gelen desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Akbükümüzde Tiyatro, konser, sinema ve kültürel etkinlikler yapılmakta ve yapılmaya devam etmektedir. Biz değişim tarafıyız. Bu değişim çeşitli şekillerde Akbük"lümüze yansımaktadır. Belediye kentsel çalışmaları ve de bu tür etkinlikler birlikte gerçekleştirilmektedir. Önümüzdeki zaman içersinde değişimi herkes görecektir. Akbük"ü Kültür ve turizm kenti yapmak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ben buradan sizlere 4 Ağustos 2009 da Gençlik konseri Grup Yörünge, 5 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00 de Şu Çılgın Türkler isimli tiyatro ve 9 Ağustos"ta Dim-Der TSM. Konseri etkinliklerimizin yapılacağını şimdiden duyuruyorum. Yapılan bu etkinliklere ve çalışmalara verdiğiniz destek ve katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.