Çağlayan İsrail'i lanetlemeye hazırlanıyor yarın yapılacak Filistin mitingi öncesinde bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş , Genç Fenerbahçeliler'e ayrıca teşekkür etti...

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, yarınki "Filistin ile Dayanışma' Mitingi'ne katılacaklarını açıklayan Geneç Fenerbahçeliler Grubu'na teşekkür etti.

Saadet Partisi'nin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınamak ve Filistin halkına destek vermek için yarın saat 12.00'da Çağlayan Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge 150'ye yakın sivil toplum kuruluşu destek veriyor.

Miting öncesi Haber7.com'un sorularını cevaplayan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin için siyasi partiler üstü bir tepki oluşturmak istediklerini bu anlamda da farklı kesimlerden 150'ye yakın sivil toplum kuruluşu, vakıf ve dernekten kendilerine destek geldiğini söyledi. Kurtulmuş, mitingin sadece Saadet Partisi çevresine mal edilmemesini, genciyle yaşlısıyla herkesimden insanların yarın Çağlayan'da olması gerektiğimi ifade etti.

Mtinge katılacaklarını açıklayan ve hazırladıkları bildirinin altına imza koyan kuruluşlara destekleri için çok teşekkür eden Kurtulmuş, Fenerbahçe'nin etkin taraftar grubu olan "Genç Fenerbahçeliler"e de ayrıca teşekkür etti.

Kurtulmuş, "Bu bağlamda Filistin'de yaşanan vahşete duyarsız kalmayarak yarın Çağlayan'da olacaklarını açıklayan Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu'na da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

FİLİSTİNLE DAYANIŞMAK İÇİN ÇAĞLAYAN'DA OLACAKLAR

Genç Fenerbahçeliler Derneği internet sitelerinden mitinge katılacaklarını şöyle duyurmuşlardı: "“4 Ocak 2009 Pazar günü İstanbul Çağlayan Meydanı'nda düzenlenecek olan "Filistin ile Dayanışma' Mitingi'ne, Filistin'de katledilen masum kardeşlerimizin sesini duyurmak, Filistin halkına yapılan haksızlıklara, zulme ve soykırıma karşı tepkimizi göstermek amacıyla Genç Fenerbahçeliler olarak organizasyon düzenliyoruz” "


HABER 7