İstanbul"da geleneksel hale gelen kumar baskınlarına önceki gece bir yenisi eklendi. İstanbul Emniyeti Ahlak-Kumar Büro Amirliği ekipleri dün gece Mecidiyeköy Likör Fabrikası"nın yan sokağında bulunan 15 katlı bir iş merkezinin kumarhaneye çevrilen bodrum, zemin ve 1. katlarında kumar partisi yapılacağı ihbarını aldı. Polis, gece 03.00"te söz konusu adrese baskın düzenledi. Karşılarında polisi gören kumar müdavimleri büyük şaşkınlık yaşadı. İçeride yapılan aramada 1 adet rulet masası, 8 adet "Black Jack", oyun kağıtları ve yüzlerce pul ele geçirildi.

TURİZM ŞİRKETİ GÖRÜNÜM

Kumar partisini düzenleyen ve kumar oynayan 20"si kadın 50 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Aynı mekanın bir yıl içinde dördüncü kez basıldığı ortaya çıktı. Turizm şirketi görünümündeki işyerinin kumarhane olarak kullanıldığı için ruhsatının iptal edildiği ancak faaliyete devam ettiği de anlaşıldı.

Kumar müdavimleri Kabahatler Kanunu uyarınca para cezası ödedikten sonra serbest kaldı. Kumarhane işletmecisi ise adliyeye sevk edilecek.