Nazilli"de bir evin balkonundan içeriye girerek soygun yapan hırsızı parmak izi ele verdi. Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı olay yeri inceleme ekiplerinin titiz çalışması sonucu zanlı aynı gün yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre; önceki gün saat:01.20 sıralarında Kurtuluş Mahallesi 99 sokak 2 numaralı ikamette hırsızlık olayı gerçekleştiğinin bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı olay yeri inceleme ekipleri, yaptıkları titiz çalışma sonucu aldıkları parmak izinden daha önce de hırsızlık suçlarından sabıkalı olan U.K"yı (18) tespit ettiler.
Olayla ilgili olarak araştırma yapmakta olan ekipler, araştırma sırasında U.K"yı Kurtuluş Mahallesi 362 sokak üzerinde kolu sarılı vaziyette yakaladı. Zanlının yapılan üst aramasında söz konusu evden çalındığı tespit edilen ekmek bıçağı ile cep telefonu bulundu. Kayıp olan kuru sıkı tabanca ise zanlı bırakıldığı yerden alındı.
Daha öncede birçok hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen U.K, hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği. İlk sorgusunun ardından tutuklanarak Nazilli E Tipi Cezaevine gönderildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.