İngiltere'nin Doncaster kentinde güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, beş yıldır başına dert olan parmağındaki siğilden kurtulmak için parmağına tabancayla ateş etti. Sean Murphy bu yolla siğilden kurtuldu, ancak parmağından da oldu.

Daily Mail'in haberine göre, 38 yaşındaki Sean Murhpy, beş yıldır sürekli kaşınan ve uyguladığı bütün krem ve ilaç tedavilerine rağmen bir türlü yok olmayan sol elinin orta parmağındaki siğilden ebediyen kurtulmak için ilginç bir yola başvurdu.

12'lik Beretta marka silahını alıp yaşadığı karavanın dışına çıkan Murphy, cesaret toplamak için önce birkaç şişe bira içti. Daha sonra tabancanın namlusunu siğile çeviren Murphy silahı ateşledi.

Mermiyle sadece siğilden kurtulmayı uman güvenlik görevlisi bu arada parmağını da uçurdu. Niyetinin sadece siğili temizlemek olduğunu söyleyen Sean Murphy, silahın ateş ederken titremesi nedeniyle parmağını da uçurduğunu söyledi. Siğili ve parmağından olan Murphy bulduğu çözümden "memnun" olduğunu söyledi. Murphy kamuya açık yerde ateşli silah kullanmak ve ruhsatsız silah bulundurmaktan kamu hizmetinde çalışma cezasına çarptırıldı.