Gündem

Paris ‘Tek Yürek’ oldu! 2 milyon 300 bin Euro toplandı

Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için Paris’te düzenlenen yardım konserinde dünyaca ünlü sanatçılar sahneye çıktı. Piyanist Fazıl Say’ın da “Kara Toprak” adlı eseriyle yer aldığı gecede 2 milyon 300 bin Euro toplandı.

Abone Ol

Depremzedeler için önceki gün Fransa’nın başkenti Paris’te yardım konseri düzenlendi.

Fondation De France kurumunun işbirliğiyle Olympia Konser Salonu’nda yapılan “Deprem Karşısında Tek Yürek” adlı etkinlik, devlet kanalı France 2’nin de aralarında olduğu çok sayıda TV kanalından canlı yayınlandı.

France 2 muhabirleri Lea Salame ve Stephane Bern’in sunduğu konserde Mentissa, Salvatore Adamo, Patrick Bruel, Ycare, Zaz, Gims, Laurent Voulzy, Maxime Le Forestier, Claudio Capéo, Chimène Badi, Soolking, Isabelle Boulay, Yael Naim, Marina Kaye, Fatma Said, André Manoukian, Suzane, Lynn Adib ve piyanist Fazıl Say sahneye çıktı.

{ "vars": { "account": "UA-18838004-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }