Bağcılar'da iki ay önce parçalanmış bir halde bulunan kimliksiz cesedin tekstil işçisi Ahmet Tüccar'a ait olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Tüccar'ın, eşinin yasak aşkı yüzünden öldürüldüğü sanılıyor. Ahmet Tüccar'ın eşinin yasak aşk yaşadığı ileri sürülen komşusunun da aralarında bulunduğu 12 kişinin cinayetle ilgili sorguları sürüyor.

5 GÜN SONRA KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ
Tuğba T. (32) 15 Ocak günü polise başvurarak, eşinin 5 gündür kayıp olduğunu bildirdi. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Tuğba T. "Eşim kayboldu, cep telefonunu da evde bıraktı. Haber alamıyorum" dedi. Müracaat üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir yandan Ahmet Tüccar’ı ararken, diğer yandan çelişkili ifadeler veren eşi Tuğba T.'yi yakın takibe aldı. Ahmet Tüccar’ın evinde bulunan cep telefonunun kayıtları incelendi. Telefonun en son 11 Ocak günü kullanıldığını tespit edildi. Bu arada Tuğba T.’nin komşusu Fikret D. ile yasak bir ilişki içinde olduğu iddia edildi.

DALGIÇLAR TABANCAYI ARIYOR
Bu arada Arnavutköy polisi, Tayakadı Köyü ormanlık alanda parçalanmış ceset buldu. Başından tek kurşunla vurularak öldürülen kişinin üzerinden kimlik çıkmadı. Bunun üzerine yapılan DNA testinde cesedin Ahmet Tüccar’a ait olduğu belirlendi. Bu gelişme üzerine önce Tuğba T. ve Fikret D. polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren dedektifler, 10 kişiyi daha gözaltına aldı.

Polis, cinayette kullanılan tabancanın da denize atıldığını tespit etti. Dalgıçlar tabancayı arıyor. Şüphelilerin sorgusu Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'nde sürüyor. 

Mynet