2009'da evlilik yok

2009 ile ilgili şimdilik evlilik planı olmadığını belirten Tatlıses "Kadere inanacaksın varsa olur ama zorla olmaz. Magazin malzemesi olmak için var demem. Aşk meşk, işleri boş işler. Gündemde kalmak için 10 bin dolara bir sevgili tutacağım, sonra hiç sebepten ondan ayrılacağım. Piyasa araştırması yaptım fiyatlar genelde bu civarda" dedi.

Anam 1 Ocağı çok sever

Tatlıses " Hangi gün doğduğumu bilmiyorum 8 kardeş olmamıza rağmen 4 kardeşim benimle aynı gün doğmuş anam 1 Ocağı çok sever bu yüzden çok dakik çalışmış. Tabii ki böyle bir şey yok nüfus memuru böyle yazmış ama her yıl çıktığım sahnelerde bana pasta kesilir."

Elemanların maaşlarında düşüş yapacağım

Krizle ilgili kendi şirketlerinden eleman çıkarmadığını maaşlarında düşüş yapacağını belirtti. Tatlıses Türkiye adına umutlu olduğunu söyledi.

Kendisi hakkında herkesin konuşabileceğini ama hiçbir şekilde bu söylemleri dikkate almadığını belirten Tatlıses "30 senedir sahnelerdeyim ve sesimle bir yerlere geldim. Sesim gitmediği sürece de şarkı söylemeye devam edeceğim "dedi

Botox var bende

56 yaşındayım ama her yıl gençleşiyorum çünkü botox var bende deyip şaka yaptıktan sonra gençliğini günde 8 saat uykuya borçlu olduğunu belirtti.