KONYA’da, fuhuş’ ve ’adam yaralama’ suçlarından sabıka kaydı bulunan 41 yaşındaki Meral I., iddiaya göre, cinsel ilişki için para konusunda anlaşamadığı 36 yaşındaki Ali Coşkun’u pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
 
Olay, dün saat 18.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Karaman Caddesi’nde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası Ali Coşkun, iddiya göre cinsel ilişkiye girmek için Meral I.’yı telefonla aradı. Ardından da ’Rojin’ takma adını kullanan kadının evine gitti. Burada Coşkun ile Meral I. arasında para konusunda anlaşmazlık çıktı. Tartışma sırasında Meral I., pompalı tüfekle Ali Coşkun’un üzerine ateş açtı. Göğsünden yaralanarak kanlar içinde kalan Coşkun, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ali Coşkun, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
 
Olay yerinden kaçan Meral I. ise yaklaşık 3 saat sonra bir arkadaşının evinde yakalandı. Gözaltına alınan Meral I. ilk ifadesinde, "İlişki öncesi para konusunda anlaşamadık. Aramızda tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce ben de evimde bulunan pompalı tüfekle vurdum" dedi.
 
Şüphelinin, fuhuştan ve 2 kişiyi yaralamaktan sabıka kaydı bulunduğu belirlendi. Soruşturma sürüyor.