Emniyet teşkilatından emekli olduğu öğrenilen Hüseyin Doğru (74), maaşından para çekmek için merkez Seyhan ilçesi Adnan Kahveci Bulvarı'nda bulunan banka şubesine geldi.

Doğru, şubenin girişinde bulunan ATM'de 440 TL çekmek için işlem yaptı.

İddiaya göre, ATM, işlemin yapıldığına dair makbuz verdi, ancak para ödemesini yapmadı. Diğer ATM'den de aynı işlemi denemek isteyen Doğru, paranın çekildiği bilgisi ile karşılaşınca şubeye girerek, durumu güvenlik görevlisine bildirdi.

Bildirim üzerine şube görevlileri ile yapılan incelemede paranın çekildiği görüldü.

Doğru'nun şikayetçi olması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ATM'leri izleyen güvenlik kameralarını inceledi. Kayıtların incelenmesinde, Doğru'nun şubeye girmesinin ardından gelen bir kişinin ATM'nin verdiği parayı alarak uzaklaştığı görüldü. Yapılan aramalarda 20-30 yaşlarında erkek olduğu belirlenen zanlı bulanamadı.

Fatih Polis Merkezine giderek şikayetçi olan Doğru, ATM'de işlem yaptıktan sonra kartı ile makbuzu aldığını ancak makinenin parayı vermediğini söyledi.

Parasının bulunacağı ümidini taşımadığını belirten Doğru, “Hiç kimsede insanlık kalmamış, artık kime güveneceğimizi bilemiyoruz” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet