Aldığı paraların arasına gizlice yerleştirilen güvenlik amaçlı boyanın girdiği kafede patlamasıyla paniğe kapılan soyguncu, polise değilse de kameralara yakalandı.

Daily Mail"in haberine göre, Kafkas kökenli olduğu sanılan ve maske takma gereği duymayan soyguncu dün Bedford kentindeki Neatwest bankasına girerek, elindeki bıçakla görevlileri tehdit etti. Banka görevlilerinin verdiği içi para dolu çantayı alarak olay yerinden uzaklaşan soyguncu, daha sonra bankadan sadece 100 metre uzaktaki bir kafeye girerek gelişmeleri izlemeye başladı.

Ancak ne olduysa bu sırada oldu ve çantadaki paraların arasına yerleştirilen güvenlik amaçlı boya bombası patlayarak etrafa duman yaymaya başladı. Ne olduğunu anlayamayan soyguncu, elindeki boya saçan paraları bırakmadan dışarı çıkarak kaçmaya başladı. Pembe dumanlar saçarak adeta polise davet çıkaran 35 yaşlarındaki soyguncu, işte bu sırada çevredeki güvenlik kameralarına yakalandı. Ama çıkardığı dumanlara rağmen polisin elinden kurtulmayı başararak kayıplara karıştı.