Koçarlı Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği tarafından ilçe merkezi belde ve köylerde yaşayan özürlüler tanışma ve dayanışma etkinliği düzenlendi. Onlarca kişinin katıldığı etkinlikte bir araya gelen özürlüler gönüllerince ve doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Programa katılan çok sayıda davetlide özürlülere destek vererek moral vermeye çalıştı.
Özürlülerin eğlenmesini ve tanışması dolayısıyla Koçarlı Cumhuriyet Meydanı"nda gerçekleştirilen yemekli eğlence programına başta Koçarlı Kaymakamı Suat Dervişoğlu olmak üzere İlçe Emniyet Amiri Muharrem Çiftçi, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Akyol ve Faruk Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kaplan, Demakrat Parti İlçe Başkanı Erdinç Bosnalı, Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan da katılarak özürlüleri kendi günlerinde yalnız bırakmadı.
Programının açılışında konuşan Koçarlı Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği Genel Başkanı Ali Narin “Çağdaş yaşam, çağdaş toplum hepimizin hakkıdır. Özürlülük ise bütün dünya insanının meselesidir” dedi.
Gecede pilav ikram edilirken davetliler Gurup Bestemin şarkılarıyla gece geç saatlere kadar doyasıya ve gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.