İlk olarak geçtiğimiz günlerde Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Kamil Çolak"ı makamında ziyaret eden Dr. Zeynel Abidin Özmen, bir kentin huzur ve güveni için polis teşkilatı ile belediyenin mutlaka iş birliği içerisinde olması gerektiğini ifade ederek, seçilmesi halinde Aydın"ın huzur ve güvenliği için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Yaklaşık 30 yıllık memuriyet görevinde halkın can ve mal güvenliğini en önemli görevleri arasında bildiklerini ifade eden Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aydın"da halkın huzur ve güveni bize emanet edilmiştir. Polis teşkilatı olarak bu emaneti en iyi şekilde sahip çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Halkımız için 24 saat dimdik ayaktayız” dedi.
DSP"li Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Özmen"e başarı dileklerini ileten Aydın Emniyet Müdürü Çolak başarı için yerel yönetimlerle iş birliğinin şart olduğunu ve polisin en önemli destekçisinin duyarlı yöneticiler ve vatandaşlar olduğunu ifade ederek “Aydın"ın güvenliği bize emanet edilmiştir. Güvenliğin sağlanmasında partiler, belediye, kurum müdürleri ve muhtarlar ile birlikte çalışmanın büyük önemi olduğunu biliyoruz. Polis Teşkilatı olarak tarafsız ve herkese eşit mesafedeyiz. Ayırım yapmadan herkesin hakkını korumakla mükellefiz. Aydın"ın güvenliği için herkesten destek bekliyoruz” dedi.
Düşüncelerinden dolayı Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak"a teşekkür eden DSP Aydın Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Özmen “Herkesin huzur içinde yaşayabileceği bir kent oluşturmak için elimizden gelen tüm desteği tarafsız olarak vereceğiz. Bu yola çıkmamızın tek hedef ve gayesi Aydın"ın ve Aydın halkının huzur ve mutluluğudur. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” sözlerine yer verdi.