HAS Parti Aydın 1. sıra milletvekili adayı Av. Ömer Özmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinliklerinden sonra Pazar esnafına ziyaret edip, halkın sorunlarını dinledi. 
HAS Parti olarak 12 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ve gerçekleri gören herkesin tercihini HAS Parti’den yana kullanacağını inandığını belirten HAS Parti Aydın Milletvekili adayı Ömer Özmen, Cumartesi pazarında tezgah tezgah dolaşıp vatandaşlardan destek istedi. 
Özellikle üretici kemsin ve tarımla iştigal eden köylülerin çok sıkıntılı günler yaşadığını ifade eden Ömer Özmen, “Her kesimin mutluluk reçetesi partimizde mevcut. HAS parti bir avuç azınlık için de değil 7’den 70’e herkesin mutluluğu ve daha iyi bir refah seviyesini hedeflemektedir. Bugüne kadar çiftçiye kaşıkla verilen destek kepçeyle geri alındı. Zor günler yaşayan çiftçimiz ve pazarcı esnafımız HAS parti iktidarıyla itibarına kavuşacaktır” dedi. 
Pazaryerinde halkın sorunlarını dinleyen Milletvekili adayı Ömer Özmen’e üreticiler en çok artan mazot ve gübre fiyatlarından dert yandı.
03.20110423135241.jpg