'Çemberimde Gül Oya', 'Kırık Kanatlar', 'Sinekli Bakkal', 'Geniş Zamanlar', 'Yol Arkadaşım' adlı drama dizilerinin başarılı oyuncusu Özge Özberk, oğlu Leo'un doğumundan sonra ara verdiği dizi oyunculuğuna yeniden başlıyor. 
 
Özberk, MED Yapım'ın TRT 1 için çekeceği, 15 gün sonra yayına girecek ve 'Mr Mom' isimli sitcom'un İtalyan formatından uyarlanacak yapımda başrolü Mehmet Aslantuğ'la oynayacak. 
 
Her zaman dram dizilerinde seyircinin karşısına çıkan Özge Özberk bu defa ezberi bozarak bir komedi de yer alacak. Özberk komedinin dram dizilerinden çok daha zor olduğunu belirterek şöyle konuştu:  "İlk defa komedi dizisinde oynuyorum. Ve inanın çok heyecanlıyım. Gerçek mekânda birkaç sahne provası yaptık baktım ki normal dizi oyunculuğuna yani drama oyunculuğuna hiç benzemiyor. Kesinlikle çok daha zor. Tiyatro sahnesinde olduğu gibi drama oyunculuğunda da tek bir vücutsun, bir başınasın yani. Komedi de ise elin, kolun, ayağın nerede duracak bilmek zorundasın. Doğru zamanlamada söyleyeceksin ezberin kuvvetli olacak. 'Kestik, yakına geçiyoruz' 'Kesiyoruz, oradan alıyoruz' derken benim için drama filmden çok daha zor ve farklı bir deneyim oldu. Komedi çok zormuş, provalarda bunu anladım."  
 
Sitcom'da 'Cansu' adında bir 'Erkek Fatma' gibi kadını canlandıracağını söyleyen Özge sözlerini şöyle sürdürdü: "Mehmet Aslantuğ bir doktoru oynuyor, ben de onların kapı komşularını oynuyorum. Benim canlandıracağım kız, evin içine damlayan, çatıdan kovsan bacadan giren hiperaktif biri. Dediğim dedik bir kız. Kızın doğruları adama yanlış geliyor, fakat kız o doğruları eninde sonunda adama kabul ettiriyor. Sonrasında Mehmet Aslantuğ bana aşık olacak. Çünkü Cansu, doktorun kızlarıyla çok iyi anlaşıyor. Adam çok sert, yapısı, düşüncesi kurumsal farkı falan. Doktorun kızlarının bakıcıları yok, adam, Cansu sürekli eve gelsin de çocuklarıyla da ilgilensin istiyor." 
 
Bu arada 14 aylık oğlu Leo'yu büyüten Özge Özberk anneliğinin oyunculuğunu etkilemeyeceğini belirterek, "Setleri çok özlemişim. Bebeği sütten kestik. Sadece haftanın 2 günü sette olacağım. Haftanın diğer günleri de yine bebeğimle birlikteyim. Ben yokken Leo'yla annem ilgilenecek" diye konuştu.