Öğrencilere bilgisayar ile ödüllendiren Okul Müdürü Bülent Alkın, Aydın’a şampiyonluk getiren öğrenci, öğretmen ve kendilerini destekleyen velileri kutladı. 
Kurulduğu günden bu yana sporda, sanatta ve bilimsel yarışmalarda ve ülke genelinde düzenlenen sınavlarda Aydın’ın adından başarı ile söz ettiren Özel Muzaffer Ancın Koleji 2011 SBS’de de damgasını vurdu. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında il geneli, ulusal ve uluslar arası düzenlenen yarışmalarda toplam 100 madalya kazanan Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu 7. Ve 8. Sınıfları Seviye Belirleme Sınavı’nda damgasını vurdu. SBS 7. Sınıflarda Aybüke Köse, Ramazan Alim Filiz, Ömer Erhan Erbiş, 8. Sınıflarda da Busenur Güler sınavdaki tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan ile Türkiye birincisi olduklarını belirten Aydın Müzaffer Ancın İ.Ö.O Müdürü Bülent Alkın, “Aydın’da yıllardır zirvede olan okulumuzdan bu sene mezun olan 83 öğrencimizin SBS ortalaması 445.5’tir. Bu ortalama okulumuza ayrı bir şampiyonluk daha kazandırmıştır. Ayrıca bu yıl mezun olan öğrencilerimizin 31’i Fen Lisesi’ni kazanarak Aydın’da bir rekora daha imza attılar” dedi. 
Kazanılan bu başarıların temelinde çok ciddi ve düzenli çalışmaların olduğunu belirten Okul Müdürü Alkın, “Bir yıl boyunca düzenli çalışan, çalışırken sosyal ve sportif faaliyetlerden ödün vermeyen öğrencilerimiz çalışmalarının semeresini aldılar. Kazanılan bu başarılardan, düzenli ve disiplinli çalışmalarından dolayı öğrencilerimize, onları yalnız bırakmayıp destek olan ailelerine ve gecesini gündüzüne katıp onlarla ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
Düzenlenen iftar yemeğine öğrenci ve velilerin yanı sıra okul öğretmenleri ve mütevelli heyeti de katılarak başarılı öğrencilere destek verdiler.