Özel Başak Koleji Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Nail Ergun, Anaokulu Koordinatörü İkbal Gündoğdu, Müdür Yardımcıları Kazım Arabacıoğlu ve Ferdi Karakaş, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Gösteride öğrencilerin sergilemiş oldukları üstün performans ve sunumlar izleyenleri adeta büyüledi. Okul öncesi eğitim ve değerler eğitiminden kazandıkları birçok güzellikleri seyircilerle paylaşan minikler, İstiklal Marşı, Onuncu Yıl Marşı, Atatürk gösterisi gibi önemli ve anlamlı sunumlar yaptılar. Ayrıca minikler yıl boyunca İngilizce, müzik, dans gibi derslerden öğrendikleri bilgileri ailelerine büyük bir coşkuyla sundular.

Anaokulu Koordinatörü İkbal Gündoğdu konuşmasında okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerken, okul müdürü Nail Ergun "Biz çocuklarımızı vatan sevgisi ve insan sevgisi ekseninde mükemmel olarak eğitiyoruz. Çocuklarımız özgüveni yüksek, yarının tam donanımlı bireyleri olacaklardır." dedi.

Veliler ve davetliler ise yaptıkları değerlendirmelerde memnuniyetlerini dile getirip, Özel Başak Koleji Anaokulu öğretmen ve personeline teşekkürlerini sundular.

2-022.jpg

3-006.jpg

4-002.jpg