AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Nasuh Paşa Külliyesi’nde düzenlenen yemeğe, Özel Aydın Lisan Kursu Müdüresi Rabia Çakı, Rusça, Fransızca, İtalyanca, İngilizce, Almanca öğretmenleri, Özel Aydın Lisan Kursu Kurucusu ve Almanca öğretmeni Gönül Şahin Mezkit, Mezkit’in eşi Yeni Fikir Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yazar Mesut Mezkit, anne ve babası ile kızları katıldı.

Yemekte konuşma yapan Özel Aydın Lisan Kursu Kurucusu Gönül Şahin Mezkit, “1983 yılında Sezai Aydın tarafından kurulan Aydın Lisan Kursları 29 yılı geride bırakmış bulunuyor. 1 Ocak 2008'de Aydın’dan bayrağı devralarak Özel Aydın Lisan Dil Kursu bayrağını dalgalandırmaya devam ettiriyoruz” dedi.

Aydınlılara yabancı dilde en iyi hizmeti vermeyi başardıklarını, bu başarıyı arttırarak devam ettireceklerini ifade eden Mezkit, “Tüm öğretmenlerimiz yeminli tercümanlık yapıyor. Uluslar arası dil bağı kuruyoruz. Özel Aydın Lisan Dil Kursları olarak Aydın’ın yabancı dil ihtiyacını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Kurs bitiminde tüm öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlı onaylı sertifika alıyorlar. Aydın’a yabancı dil anlamında getirilebilecek tüm hizmetlerde Özel Aydın Lisan Dil Kursu olarak yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Amacımız Aydınlılara yabancı dili herkese uygun ve her keseye uygun bir şekilde öğretmektir” diye konuşarak Özel Aydın Lisan Dil Kursu olarak yabancı dil konusundaki tüm projelere açık olduklarını belirtti.

ANNE VE BABASI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ İÇİN GELDİ

Özel Aydın Lisan Dil Kursu Kurucusu Gönül Şahin Mezkit’in annesi Ayşe ve babası Niyazi Şahin kuruluş yıl dönümleri için memleketleri Tarsus’tan geldi. Kızları ile gurur duyduklarını belirten çift, “Kızımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Kendisi öğrencilerini o kadar çok seviyor ki çocukları dahi zaman zaman annelerine diye sitem ediyorlar. Ama o işine ve evine aşık bir anne” dediler.

img_3429.jpg

ÖĞRETMENLERE BİSİKLET MAKETİ

Mezkit gece sonunda yemeğe katılan tüm öğretmenlere, “Her şeyin ortası güzeldir. Ne çok hızlı gidip tökezlemek, ne de çok yavaş gidip ilerleyememek olmasın” diyerek günün anısına birere bisiklet maketi hediye etti. 

KIZLARINI VE EŞİNİ UNUTMADI

Küçük kızının kendisine “Anne öğrencilerini bizden daha çok seviyorsun” diye sitem ettiğini belirten Mezkit, “Aileme ve işime aşık bir insanım. Kızlarımın sitem etmelerini normal karşılıyorum. Çünkü evimden çok iş yerinde vakit geçiriyorum. Eşim ve kızlarımın her konuda arkamda olduklarını biliyorum, onlar benim her şeyim” dedi ve eşi ve kızlarına da birere bisiklet maketi hediye etti.

Kurs Müdüresi Rabia Çakı ise, Özel Aydın Lisan Dil Kursu öğretmenleri adına Gönül Şahin Mezkit’e teşekkür ederek gecenin anısına çiçek takdim etti.

img_3398.jpg

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_3386.jpg

img_3388.20120428182043.jpg

img_3394.jpg

img_3409.jpg

img_3410.jpg

img_3412.jpg

img_3421.20120428112715.jpg

img_3432.20120428181952.jpg