Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Özcan Deniz; önümüzdeki günlerde adından söz ettirecek gibi görünüyor. Deniz, dört yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. İşte yeni bombaları: '

EVİM SENSİN' BİTTİ
1 Ünlü sanatçı; hem yazıp yönettiği, hem de başrolü eski sevgilisi Fahriye Evcen'le paylaştığı 'Evim Sensin'in çekimlerini geçtiğimiz günlerde bitirdi. Çekimlerde ikili; rolleri gereği gelinlik ve damatlık giydi. Deniz; 16 Kasım'da vizyona girecek filmini 'focus gruba' da izletti. Ünlü şarkıcı sonrasında duygularını Facebook'ta şöyle paylaştı: "Film izlendi, ağlandı, suskunlaşıldı, uzun süre toparlanılamadı. Kendi yaptığım bir iş, ama gözyaşlarımı tutamadım. Utanıp salonu terk ettim. Galiba aşka çok susadım."

'ŞOFÖR MAHUR' OLACAK
2 Özcan Deniz; Yeşim Ustaoğlu'nun Eylül'de vizyona girecek olan 'Araf' adlı filminde 'Mahur' adında bir kamyon şoförünü canlandıracak. Deniz'e filmde; Neslihan Atagül, Nihal Yalçın, Yasemin Conka eşlik ediyor. Film; genç bir kadının, 'Mahur'a aşık olmasıyla değişen hayatını anlatıyor.

YENİ ALBÜM GELİYOR
3 Ünlü sanatçı bu iki filmin dışında; yeni albüm çalışması için de kolları sıvadı. Şarkıcının yeni albümü önümüzdeki ay çıkacak. Bu arada Deniz'in yeni albümünde yer alacak olan 'Meraktayım' adlı şarkısı, çeşitli internet sitelerinde 200 bin kez dinlendi.

ORHAN GENCEBAY ALBÜMÜNDE YER ALACAK
4 Özcan Deniz; 22 ünlü ismin Orhan Gencebay şarkıları söylediği 'Orhan Gencebay'la 60. Yıl' albümünde, 'Vazgeç Gönül' adlı şarkıyı seslendirecek. Deniz bu şarkının kayıtları için yakında stüdyoya girecek. Albümde Gencebay şarkıları söyleyecek isimler arasında; Tarkan, Sezen Aksu, Nilüfer ve Ajda Pekkan da yer alıyor.