Nazillispor"u sezon başında Hakkı Aslan, Orhan İbiş, Zeki Çakır ile yaptığı çalışmaların ardından teslim aldığını ifade eden Teknik Direktör Adnan Özbağcı, “Klasmana 1. sırada giren Nazillispor ancak oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet 1 galibiyet aldığı ortamda göreve başladım. Geldiğim gün 5 as oyuncunun kadro dışı kaldığını gördüm. Ara transferde alınan 5 oyuncu da takımlarında çeşitli sorunlar yaşayarak Nazilli"ye gelmişti. Bunlardan yararlanma imkanım da yoktu. Sonuçta bu zorlu gurupta kümede kalmamız bir başarıdır. Bir galibiyet daha alsak play of a giden takım biz olurduk” dedi.
Nazillispor"un Çok zorlu bir grubu olduğunu ve ligin sonu yaklaştıkça çok stresli ve gergin maçlar oynandığını ifade ederek sürdürdüğü açıklamasında “Çünkü grubumuzdaki takımların güç farkı çok azdı. Hangi takımın nerede hangi maçta nasıl bir sonuç alacağı belli olmuyordu. Futbolcularımı bu ortamda psikolojik tedavi uygulayarak, motive ettik. Maçlarda soğukkanlı olmayı başardık ve ayakta kaldık. Dönemimdeki 10 maçta 12 gol attık 12 gol yedik. Grubumuzda en çok gol atan 5. takımız. En az gol yiyen 2. takım olduk” ifadelerine yer verdi.
“NAZİLLİSPOR"DA HARİKA GENÇLER VAR”
Kısa sürede Nazillispor yönetimi ve futbolcularıyla tam bir ahenk ortamına girdiklerini belirten Adnan Özbağcı “Nazillispor"da Kurtuluş, Fatih, Mehmet, Erdinç, Polat, Oskay, Onur, Erdoğan ve Tekin gibi altyapıdan gelen 9 süper genç var. Bunlarla ilgili yönetim kurulumuza bir çalışma programı sundum. Elbette gelecek yıl için Nazillispor"da çalışmak isterim. Takımın omurgasını iyi ve genç futbolcularla kurmayı arzu ederim. Nazillispor yarım yamalak çalışmalarla değil, bir bütünlük içerisinde yönetimi ile belediye başkanıyla, teknik heyetiyle ahenk içinde çalışmalı ve başarıları yakalamalıdır” diyerek yetkililerin desteklerini sürdürmelerini istedi.