Mersin'de 7 çocuk babası M.A.Ş., 12 yaşındaki kızına 2,5 yıldır cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Olay, talihsiz kızın durumu kuzenine anlatması ile ortaya çıkarken, taciz mağduru kız ile annesi babadan davacı oldu.

Olay, Mersin'in Çay Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 2,5 yıldır babası M.A.Ş.'nin (Mehmet Ali Şanlı) elle tacizine maruz kalan 12 yaşındaki E.Ş. durumu amcasının kızına anlattı. Kızın durumu babasına anlatması üzerine tacize uğrayan kızın amcası kardeşini polise şikayet etti. Bunun üzerine polis tarafından ifadesi alınan genç kız babasından şikayetçi oldu. Eşinin kızına tacizde bulunduğunu öğrenen anne de davacı oldu.

Durumun ortaya çıkması ile mahalleli de babaya linç girişiminde bulundu. Polis geniş güvenlik önlemleri arasında 7 çocuk babası M.A.Ş.'yi gözaltına aldı. Polis babanın sağlık raporu için getirildiği Mersin Devlet Hastanesi'nde de olası olaylara karşı geniş güvenlik önlemleri aldı.

Baba M.A.Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 çocuk babası adamın diğer 3 kızına da tacizde bulunduğu öne sürüldü.

HT