Küçük kız, 8 aydır babasının kendisine tecavüz ettiğini anlatınca, anne soluğu jandarmada aldı.

Habertürk'ün haberine göre Gözaltına alınan baba, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İzmir Adli Tıp Kurumu 'na gönderilen çocuğa, tecavüze uğradığı ve psikolojisinin bozulduğu yönünde rapor verildi. Y.D. 'nin 8 ay önce banyo yaparken babasının kendisine tecavüz ettiğini, tehdit ederek tecavüzü sürdürdüğünü söylediği iddia edildi. Baba R.D. 'nin kızının olayı başkalarına söylememesi için de, "Seni öldürürüm. Eğer anlatırsan basına haber olursun" diye tehdit ettiği öğrenildi.

SABIKASI KABARIK
R.D. 'nin Almanya 'da resmi olarak bir kadınla evli olduğu ve bir kızı bulunduğu belirlenirken, 13 yıldır S.U. ile dini nikâhlı olarak beraber yaşadığı ve S.U. 'dan da 4 çocuğu olduğu öğrenildi. R.D. 'nin, Almanya 'da "adam öldürmek" suçundan 4.5 yıl cezaevinde yatarak Türkiye 'ye geldiği tespit edildi.

YAŞANANLAR AVUSTURYALI SAPIĞI AKILLARA GETİRDİ
Avusturyalı sapık Josef Fritzl 'in (73), evinin bodrumuna hapsettiği kızına 24 yıl süreyle tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Kızından 7 çocuğu olan Fritzl, ölü doğan çocuklardan birini de kalorifer kazanına atarak yakmıştı. Yargılanan Fritzl, ömür boyu hapse mahkûm edildi.