MUĞLA"nın Milas İlçesi"nde, 54 yaşındaki G.O., "öz kızına cinsel tacizde bulunduğu" iddiasıyla gözaltına alındı.

Milas"taki, Gümüşlük Mahallesi"nde oturan 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Ş.O., dün saat 21.00 sıralarında "155 Polis İmdat" hattını arayıp, öz babası tarafından cinsel tacize uğradığını ileri sürdü. Genç kadının şikayeti üzerine eve gelen polis, G.O."yu gözaltına aldı. Alkollü olduğu belirlenen G.O., bir ara ekip otosu yerine kendi otomobiline binmek isteyince kelepçelendi. G.O., güçlükle ekip otosuna bindirildi.

Bu sırada, H.O. "Sen nasıl bir babasın? Bir de "Annene söyleme" diye tembih ediyorsun. Allah seni kahretsin" diyerek, gözaltına alınan eşine tepki gösterdi.

Babasının tacizine uğradığı ileri sürülen Ş.O. ile annesi 50 yaşındaki H.O. da ifadelerine başvurulmak üzere aynı ekip otosuna bindirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne götürüldü. Ş.O., ifadesinde, babasının 6 yaşından bu yana kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerken, şöyle dedi: "Evlendikten sonra babamın tacizlerinden kurtulmuştum. Ancak, eşimle sorun yaşayınca, boşandık. Bu nedenle tekrar baba evine dönmek zorunda kaldım. Eve dönmemle birlikte yine tacize maruz kalmaya başladım. Son olarak babam beni mutfakta sıkıştırıp, zorla kulak mememi öpüp, elle tacizde bulundu. 3 yaşında bir oğlum var. Artık babamın tacizlerine dayanamaz oldum." Eşinin, kızına daha önceleri de cinsel tacizde bulunduğunu anlatan H.O. da, "Bu nedenle çok üzgünüm. Cezası neyse çeksin" dedi.

Alkollü olduğu için henüz ifadesi alınamayan G.O."nun işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.