Tarihi seçime giderken Aydın’ın saflarını belirlediğini belirterek “AK Parti’ye en çok oyu kadınlar veriyor” diyen Semiha Öyüş, ziyaret ettiği yerlerde seçmenlerin sorularını cevapladı.
İncirliova ve Koçarlı’da çeşitli ziyaretler de bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Öyüş, “Aydın’da sahanın her yerinde çalışma yapıyoruz. Başbakanımızın selamlarıyla gidiyor büyük bir teveccühle karşılanıyoruz. Bizlere gösterilen teveccüh gerçekte Sayın Başbakanımızın şahsına gösterilmektedir. Onun gösterdiği devlet adamlığı ve çalışkanlığı milletten büyük saygı toplamaktadır” dedi.
“Tarihi seçimden tarihe damga vuracak bir netice çıkaracağız” diyen Öyüş, “Aklın yolu birdir. Yapılanlar ortada artık kuru vaatlerle yönlendirilecek bir seçmen profilimiz yok. Olacak olamayacak ne varsa kahvede oturanlar, tarlada çalışanlar, Türkiye’nin farkında dedi. Türkiye’nin istikrarla büyümeye devam eden, güçlü ekonomiler içinde yerini almış, geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Hukukçu kimliğimle sivil anayasa çalışmalarında demokratik alt yapıyı tüm Türkiye’ye yaymak adına iktidarın tüm imkânlarını halk için seferber edeceğiz. Yarınları inşa etmenin temel şartı daha fazla istikrar daha fazla demokrasidir. Lider ve güçlü Türkiye hedeflerini kendi belirliyor. Belirsizliklerle değil hedeflerle yönetiliyor. Hedef 2023. Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü. İnsanımızın yüksek karakterine hizmet etmenin heyecanı tüm AK Parti kadrolarında mevcuttur. Bu heyecanı ve samimiyeti Aydın’da temsil etmenin mutluluğunu taşıyorum” dedi.
3. bir Ak parti iktidarı dönemini Başbakan’ın Ustalık Döneminin 13 Haziran’da başlayacağına inandığını belirten Öyüş, “Yapılamayacakların vaat edildiği değil, hedeflerin gerçekleştiği, çözümlerin tüm halkımızı kucakladığı bir dönemi birlikte paylaşacağız. Halkın arasında dolaşırken daha önce AK Partiye oy vermemiş insanların oy vermek istediklerini söylemeleri bir gerçeğin teyididir. Çözüm üretmeyen muhalefet, çürük temelli iddialarla halkın şahsında iktidarı alternatifsiz bırakmaktadır. Hep söylediğim gibi istikrara sahip çıkalım Aydın’ı birlikte büyütelim. Türkiye güçlensin halkımız kazansın” ifadelerine yer verdi.