Maç öncesinde ilk protesto pankartlar ile başladı. Stada maç başlamadan önce gelen UltrAslan grubu tribüne yerleştirdikleri pankartları ters olarak astı. Isınmak için sahaya çıkan oyuncular bu görüntü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

OYUNCULARA BESTE YAPILDI

Taraftarlarca takıma yönelik hazırlanan yeni bir tezahürat da hep birlikte söylendi.

İşte o tezahürat:

Kimisi gece alemlerinde
Kimisi sinema peşinde
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde
Düşmüşler paranın peşine

Söyleyin sizden çok mu şey istedik
Formanın hakkını verin dedik
Biz 14 sene bekledik
Sizin gibi ruhsuz görmedik

Sarı-kırmızılı taraftarlar 'Gece alemleri' diyerek son günlerde yaşadığı gece eğlenceleri ile gündeme gelen Brezilyalı oyuncu Jo'yu, 'Sinema' diyerek kız arkaşadı Sinem Kobal'a sinema kapatan kaptan Arda Turan kasdettiler.

JO ISLIKLANDI

Sarı-kırmızılı takımın devre arası flaş transferleri arasında gösterilen Jo Alves, basına yansıyan haberleri ve düşük performansıyla taraftarların gözünden düşerken, Diyarbakırspor karşılaşmasında tepkilerin odağı oldu. Maça yedek başlayan ve devre arasında saha içinde ısınan Jo, taraftarlarca ıslıklandı. Brezilyalı oyuncunun ayağına her top geldiğinde tribünlerden bir anda ıslıklar gelirken, bir süre devam eden bu duruma Jo'nun hiçbir tepki göstermediği görüldü.

Daha sonra ikinci yarıda Rijkaard'ın oyuna aldığı Jo, ıslıklar ve “Alemci futbolcu istemiyoruz” tezahüratları içinde sahaya girerken, saha dışına çıkan Baros, sevgi gösterileriyle karşılandı.

ARDA TRİBÜNÜ İKİYE BÖLDÜ

Ayrıca, ikinci yarıda yerini Emre Çolak'a bırakan kaptan Arda da ıslıklardan nasibini aldı. Genç oyuncu oyundan alınırken, bazı taraftarlar alkışlayıp, bazı taraftarlar ise ıslıklarken, milli oyuncu taraftarları alkışlayarak sahayı terk etti ve direkt olarak soyunma odasına gitti.

Hürriyet