İşini sağlama alan bazı oyuncular 13 bölüm parasını peşin alarak yüz binlerce lirayı ceplerine koyuyor. İşte onlar
 
BÜLENT İNAL: Şu sıralar Melis Tüysüz ile evliliğinin tadını çıkaran ünlü oyuncu diziye başlamadan parasını peşin almayı seven ünlülerden. İnal, Karayılan dizisinden 39 bölümlük parasını peşin alarak kanala borçlanmıştı. Oyuncu sonrasında yeni bir diziye başlayarak borcunu kapatmıştı.
 
PEŞİN ALMADAN ASLA
 
NURGÜL YEŞİLÇAY: Güzel oyuncu artık 13 bölümün parasını peşin almadan hiçbir yere adım atmıyor. Önümüzdeki sezon 'Sensiz Olmaz' adlı bir diziyle ekrana gelecek Yeşilçay, bölüm başına 55 bin liradan 715 bin lirayı hesabına yatırdı. Şu sıralar jüri üyeliği yaptığı yarışmadan da 13 bölümü peşin alan Yeşilçay 455 bin lirayı da kasasına koydu. 
 
13 BÖLÜMDE BİR ALIYOR
 
KADİR İNANIR: Usta oyuncu da yılların getirdiği prensiplerinden asla vazgeçmedi. Oynadığı tüm dizilerden 13 bölümde bir parasını alan İnanır, ödemelerde aksaklık yaşamıyor.
 
26 BÖLÜM CEPTE
 
MEHMET ASLANTUĞ: Reytingini iyi kullanan oyuncular arasında yer alıyor. Son olarak rol aldığı Canım Babam dizisinden 26 bölümün ücretini peşin alan sanatçı emeğinin karşılığını istiyor.
 
ERDAL ÖZYAĞCILAR: Başarılı oyuncu bölüm başı değil 13 bölümlük ücretin tamamını istiyor. O bu uygulamayı her zaman yapıyor.
 
SEZONUN YARISI
 
HALİT ERGENÇ: Muhteşem Yüzyıl dizisiyle hayran sayısında müthiş artış yaşayan ünlü oyuncu her yıl sezonun yarısı olan 26 bölüm parasını almadan oynamıyor. 26 bölümde bir ödeme alan Ergenç de reytingini iyi bilen oyunculardan.