Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Kuşadası Öykü ve Şiir Günleri sona erdi. Üç gün devam eden etkinlikler sonunda Kuşadası kültür ve sanata doydu.
Kuşadası Halk Kütüphanesi Salonu"nda gerçekleştirilen 5. Kuşadası Şiir ve Öykü Günleri"nin son günü, Mehmet Arslan Güven"in “ Anılar “ isimli yansı gösterimi ile başladı. Ardından “ Edebiyat ve Sinema “ konulu oturuma konuşmacı olarak Doç. Dr. Hasan Erkek, Münevver Oğan ve Osman Şahin katıldı. Dinleyicilerin katılımı ile gerçekleştirilen tartışma ortamı ve Nursel Duruel"in yaptığı etkinlik değerlendirmesinden sonra 10. yıl marşı eşliğinde kapanış gösterisi yapıldı.
5. Kuşadası Öykü ve Şiir Günleri"nin son gününde en çok ilgiyi ise “ Çocukluğum “ isimli sunumla katılan ünlü yazar Muzaffer İzgü gördü. Özellikle çocuklar ünlü yazar büyük ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında çocuklarla ve öğrencilerle buluşan Muzaffer İzgü, minik hayranlarına imza dağıtırken, bol bol da fotoğraf çektirdi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan İzgü, ayrıca kitaplarını da imzaladı.