AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Uluslararası geçerliliği olan OLC Sertifikası'na sahip olmanın yolunun Tek Lider İngilizce Kursları'ndan geçtiğini ifade eden Kurum Müdürü Ayşe Arslan Bacak, "Bireyler, OXFORD tarafından verilen OLC Sertifikası ile dil seviyelerini uluslararası düzeyde belgelendirme ve CV'lerini zenginleştirme fırsatı buluyorlar. Alacakları eğitim, her yaş grubuna uygun olarak düzenlenmekte olup, bireyler eğitim sırasında dünyaca kabul gören Oxford Yayınları ile eğitim alarak Oxford dil sınavına hazırlanmaktadırlar. Bu belgeye sahip olanlar, uluslararası referansın en kolay yoluyla, dünya çapında binlerce Oxford sertifikası sahibiyle aynı ayrıcalığı paylaşmış olacaklar” dedi.
 

1270593428_241bf752bca8e0f0cd7ed4c68b791c55_b.20120815092221.jpgKurum Müdüresi Ayşe Arslan Bacak ilk sınavlarını 8 Eylül’de gerçekleştirmenin heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek, “Aydın’da kurulan ve kısa sürede yeni şubeler açarak bir kurumun bünyesinde olmaktan ve başarıdan başarıya koşmaktan çok mutluyuz. Sınav İngiltere'den gelen sınav komisyonunca yapılacak ve değerlendirmeleri yine Oxford tarafından yapılarak, OLC belgeleri Oxford imzalı olarak teslim edilecektir. Tek Lider Eğitim Kurumları İngilizce-Bilgisayar Kursları olarak öğrencilerimizin bu sınavda başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık. Onlara güveniyoruz. İnanıyoruz ki 8 Eylül’de yapılacak olan sınav için müracaat eden tüm öğrencilerimiz Oxford Language Center OLC Belgesi alacaklardır. Aydın'da OLC sertifikası veren tek Oxford Sınav Merkezi olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

OXFORD LANGUAGE CENTER OLC BELGESİ ALMAK İÇİN KİMLER BAŞVURABİLİR?

OLC Belgesi almak için, 6 yaş üstü çocuk grupları, Anadolu Lisesi mezunları, üniversite öğrencileri, yetişkinler, İngilizce seviyelerini uluslararası alanda ispatlamak ve belgelendirmek isteyenler, CV'lerini uluslararası bir belge ile geliştirmek isteyenler başvurabilir.

Tek Lider İngilizce Kursları bunun yanında, yurt dışı eğitim programları, üniversite ve master yerleştirme, çocuklar için yaz okulları, Work & Travel / Au-Pair-USA, mesleki eğitim ve staj programları, vize danışmanlığı, yurtdışı eğitim ve sağlık sigortası, Oxford ve Cambridge Üniversitesi'ne yerleştirme, özel yatılı lise ve kolejlere yerleştirme, OLC dil sertifikaları, kısa dönem beceri kursları ile yurt dışı hizmetleri de vermektedir.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png