Antalya Kepez İlçesi Emek Mahallesi Sakarya Bulvarı üzerinde bulunan bir bankaya ait ATM’de meydana geldi.

Mobese’de görevli polisler, saat 02.30 sıralarında ATM’ye gelen iki erkeğin uzun süre burada kaldığını ve para çekmeye çalıştığını görünce, durumdan şüphelenip olay yerine ekip sevk etti. Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Y. ve 17 yaşındaki C.F.’yi yakaladı. Polis yaptığı kontrolde, şüphelilerin 470 TL çektiği banka kartının kendilerine ait olmadığını belirledi.

’CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN CÜZDANINI ÇALDIK’

Bunun üzerine Mehmet Y. polislere, kendisinin madde bağımlısı olduğunu, birlikte yaşadığı Fatma E.’nin de para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu belirterek, şunları anlattı:

"Fatma yaklaşık 1 saat önce, Göksu Mahallesi Hal yolu üzerinde otostop yöntemiyle müşteri beklemeye başladı. Ben ve C.F. ise kendi aracımızla yaklaşık 100 metre ileriden kendisine göz kulak oluyorduk. Bu sırada bir pikap Fatma E.’nin yanında durdu. Bir süre konuştuktan sonra Fatma E. araca bindi ve hareket ettiler. Yine aynı mahallede Suphi Türel Caddesi üzerinde aracı park ettiler. Biz de biraz geride durduk. Sonra Fatma E. ve müşterisi araçtan inip ağaçların arasında cinsel ilişkiye girdi. Ben araçtan inerek pikabın yanına gittim. Kapıları açık olan arabadan cüzdanını aldım. İçerisinde para yoktu. Ancak çok sayıda banka kartı ve beyaz bir kağıtta bu kartların şifreleri vardı. Kartları alıp cüzdanı attık. Sonra Fatma E. ile buluşup oradan ayrıldık. Biz para çekmeye gittik o ise arabada bekliyordu."

TUTUKLANDILAR

Polis, Mehmet Y.’nin ifadesi üzerine otomobilde bekleyen Fatma E.’yi de gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada çalınan cüzdanın yanı sıra, başka bir kişiye ait 4 banka kartı bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerden yaşı küçük olan C.F. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, Mehmet Y. ve Fatma E. sorgulanmak üzere Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet Y. ve Fatma E. tutuklanırken, C.F. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı