AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın ve İncirliova ilçesinde 3 mağaza ile hizmet veren firma geçtiğimiz hafta sonu Aydın Forum AVM’de stand açarak hem OtoPratik’i tanıttı hem de çeşitli hediyeler ve 20 TL’lik servis indirim çeki dağıttı.

Standa gelen vatandaşlar araçları hakkında bilgi alırken, stand hakkında bilgi veren Aydın Ticaret işletmecisi Salih Aydın, “Standımıza gelen vatandaşlarımıza lastik, jant, akü, yağ değişimi, fren testi, far ayarı, rot/balans, egzoz emisyon ölçümü, amortisör, klima bakımı ve vize ön bakım hazırları hakkında araç markası gözetmeksizin bakımları hakkında bilgiler veriyoruz. Ayrıca bizi tercih eden müşterilerimizin araçlarını bulunduğu yerden alarak, yine servis işlemleri bitiminde kendilerine tekrar teslim ediyoruz. Ayrıca standımıza gelenlere kampanyalarımız hakkında bilgi veriyor, kaçırılmayacak fırsatlardan yararlanmalarını sağlıyoruz” dedi.

Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic.A.Ş.  Bölge Satış Yöneticisi Burak Karaman ise, “Müşterilerimiz mağazaya geldiklerinde araçlarının ücretsiz olarak check-up bakımı yapılmaktadır. OtoPratik konseptimizle binek ve hafif ticari araç sahibi müşterilerimize yüksek kaliteli ve hızlı servis, Bridgestone ve Lassa lastik markalarıyla da güvenli ve konforlu sürüş imkanı sunuyoruz. Mağazamızı ve hizmetlerimizi daha yakından tanımak için tüm araç sahibi Aydın halkını OtoPratik’e bekliyoruz” diye konuştu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_7385.jpg

img_7405.jpg

img_7411.jpg

img_7425.jpg