Karakaş Mahallesi Karaumur Caddesi üzerinde seyir hakindeki İsmail T. (54) yönetimindeki 39 AF 543 plakalı otomobil alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırımdaki çiçekliklere çarptı, ardından hızla markete daldı.

Marketin kameralarına saniye saniye yansıyan kazada otomobil kasiyer kasalarına çarparak durabildi. Marketin ve otomobilin camlarının kırılmasına rağmen sürücü İsmail T., otomobilde bulunan Hasan S.(51) ve Ahmet K'nın (51) kazanın şoku ile otomobilden inmedikleri görüldü.

Kazanın ardından üzerlerindeki şoku atlatan sürücü bir müddet sonra otomobiliyle girdiği marketten zorlanarak da olsa geri geri çıkarak olay yerinden uzaklaştı. Marketin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri kazaya karışan otomobili ve içindekileri kısa sürede yakalandı. Kaza sonrası otomobilin ön ve arka camlarının parçalandı.

Hafif şekilde yaralanan şahıslar, götürüldükleri Kırklareli Devlet Hastanesi'nde alkol kontrolünden geçirildi. Sürücü İsmail T'nin 1.63 promil alkollü olduğu tespit edildi.