2 kız çocuğunun, kendilerine doğru gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulması da görüntülere yansıdı.

Kaza, önceki gün, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde 2 kişinin bulunduğu otomobil, aniden önüne çıkan minibüse çarpmamak için manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kullandığı otomobille orta refüje vurdu. Kaldırıma çıkan otomobil bir iş yerine çarptıktan sonra durabildi.

Kaza sırasında kaldırımda yürüyen 2 kız çocuğu, gürültüyü duyarak arkalarına bakınca hızla üzerlerine gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Otomobilin girdiği iş yerindeki müşteriler ve çalışanlar panik halinde kendilerini dışarı attı. Kazayı gören vatandaşlar da otomobildekilerin yardımına koştu.

Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kaza sonrası iş yeri ve otomobilde maddi hasar oluştu. Otomobilin girdiği yerde bulunan otobüs durağının kaza sırasında boş olması, muhtemel bir faciayı da önledi.

Öte yandan, yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Otomobilin kontrolden çıkıp iş yerine çarpması ve 2 kız çocuğunun otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulması görüntülere yansıdı.