Edinilen bilgiye göre, bir akaryakıt istasyonunda oto yıkamacı olarak çalışan Elvan Çetin, Metin Uslu ve Bayram Akça mesai bitiminin ardından otomobilleriyle evlerine gitmek için yola çıktı.

Elvan Çetin'in kullandığı 34 TG 2622 plakalı otomobil, Nato Yolu Caddesi , sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüjdeki trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarptı. LPG'li olan otomobil çarpmanın etkisiyle bir anda alev aladı. Kaza sonrası sürücü Çetin, otomobilden çıkmayı başarırken Metin Uslu ile Bayram Akça araçtan çıkamadı. İtfaiyenin kısa sürede olay yerine ulaşmasına rağmen alev alev yanan araçtan çıkamayan Uslu ve Akça feci şekilde yanarak can verdi.

Kazayı yaralı olarak atlatan Çetin ise ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çetin'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, 2 kişinin yanarak can verdiği otomobilde incelemelerde bulundu. İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu Uslu ve Akça'nın yanmış cesetleri otomoliden çıkartılarak tabutlara konuldu. Cenazeler, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Haztanesi morguna kaldırıldı

MİLLİYET