Kaza, dün saat 23.45 sıralarında Konya- Afyonkarahisar karayolunun 79"uncu kilometresinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün yönetimindeki 35 AE 4375 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan 40 yaşındaki Cengiz Ali Özdaş"ın yönetimindeki 42 UB 718 plakalı traktöre arkadan çarptı. Bu sırada 41 yaşındaki Ferhat Şimşek"in yönetimindeki 64 FH 400 plakalı gübre yüklü TIR da hızını alamayarak otomobile arkadan çarptıktan sonra yolun solundaki şarampole devrildi.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil ön kısmından ikiye ayrılırken, traktör de yolun sağındaki şarampole devrildi. Kazada, traktör sürücüsü Cengiz Ali Özdaş ile eşi 40 yaşındaki Kezban Özdaş ve TIR sürücüsü Ferhat Şimşek yaralandı. Yaralılar, çevredekiler tarafından çağırılan ambulanslarla Sultandağı Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan otomobil sürücüsü ise kanlar içinde meyve bahçelerinin içine girerek kaçtı. Polis, köylülerin de yardımı ile yaklaşık 1.5 saat meyve bahçeleri içinde kaçan yaralı sürücüyü aradı fakat bulamadı. Polisin yaptığı araştırmada, otomobilin, Akşehir nüfusuna kayıtlı İbrahim Poyraz"a ait olduğunu belirlendi.

Kaçan yaralı sürücünün bulunması için çalışmalar sürüyor./hürriyet