Geçtiğimiz sezon Konyaspor deplasmanında da aynı şeyin yaşandığını, Lincoln'un bu maça gitmediği için takımın diğer oyuncularının tepki gösterdiğini söyleyen Hakan, "Otobüsün arkasında her zaman kazan kaynar" dedi.

Vatan Gazetesi'nin haberi: "Hakan Şükür, Lincoln"ün Sivas"a gitmemesine takım arkadaşlarının tepki koyacağına dair fal (!) baktı. G.Saray tarihinin en golcü ismi olan Hakan Şükür, sarı-kırmızılıların yıldızı Cassio Lincoln"le ilgili inanılmaz ithamlarda bulundu.. TRT ekranlarında yayınlanan Stadyum programında yorumculuk yapan efsane ismin açıklamaları G.Saray"ı karıştıracak cinsten.. Lafı fazla uzatmayalım... İşte Hakan Şükür"ün olay yaratacak açıklamaları:

“Geçen sezon unutamadığım bir Konya deplasmanı oynamıştık. Zemin Sivas"takinin aynısıydı. Hatta o maçta Uğur Uçar kardeşimizin dizi kırıldı... Ordan UEFA maçı için Leverkusen"e gitmiştik... Burada takımın yıldızı Lincoln için bir görüşümü söylemek istiyorum. (Bir not: Lincoln, buzlu Konya maçında oynamamıştı. Fakat bir önceki Manisa ve 3 gün sonraki Leverkusen mücadelelerinde forma giydi) Arkadaşımız kamplara geç geliyor. Sonra kendi kondisyoneriyle çalışıyor.. Hatta aldığım duyumlara göre Brezilyalı"nın Sivas"ta oynamaması gerektiğini Lincoln"ün fizyoterapisti söylemiş.

Takımdaki birçok ismin buna sinirlendiğini çok iyi biliyorum. Hatta takım otobüsünün arkasında Ümit"ler falan bunu konuşuyorlar. Oyuncuların kendi aralarında söyledikleri ”Bak yine gelmedi, oysa kaç para kazanıyor“ tarzı cümleler. Ben bunları biliyorum çünkü bu takımın kaptanıydım...

Bizim Ümit Karan da, bu ortamda, bu zeminde çıkıp kendini ispatlamak için yırtınıp duruyor... Sonra kırmızı görüyor.. Bunlara çok üzülüyorum.”

"HEPSİ OTORİTE BOŞLUĞU"
Geçen sezon bu tip söylemlerin aynısını benim için Nonda söylemişti.. (Hakan tüm hafta idmanlara çıkıp kupadaki yarı final ilk maçı olan G.Birliği"ne karşı oynamamıştı ve G.Saray 1-0 yenilmişti) Evet, ben tüm hafta idmandaydım ama kulüp doktorları "riske girme" dediler, ben de onları dinledim. Arkadaşımız doktorları dinlemeden takım kaptanı için, bir dünya yıldızı için bunları söyledi.

Bence G.Saray"da yaşanan bu olayların hepsi otorite boşluğu. Yani teknik bir durum. Yabancılara hep bu şans tanınıyor. Biz milli takımlara giderdik, gece 3"te geri döner ertesi sabah idmana çıkardık. Ama onlar ya uçak bulamaz ya geç kalır. Çok para kazanıyor olabilirler, illa oynayacaklar diye bir kaide yok. Ben de Avrupa"da çok para kazandım ama oynatmadılar.”

MİLLİYET