Olay gece 23.30 sıralarında mahalle meydanında bulunan Atatürk Caddesi üzerindeki otobüs durağında meydana geldi. Kaynaklar'daki bir yayla evinde bekçilik yapan 20 yaşındaki M.A.K. iddiaya göre, sabah saatlerinde alacak verecek meselesi yüzünden 4-5 kişinin olduğu gruptaki bir kişiyle tartıştıktan sonra yanlarından ayrıldı. M.A.K, yanına pompalı tüfeğini alarak 23.30 sıralarında tartışmanın yaşandığı Kaynaklar'a geri döndü. Sabah tartıştığı kişileri bulamayan M.A.K, otobüs durağında oturup birbirleriyle sohbet eden 4 gencin üzerine rast gele ateş etmeye başladı. 
 
Pompalı tüfekle fırında çalışan 17 yaşındaki Kazım İnceman'ın ayağından vuran zanlı M.A.K, kaçmaya çalışan gençlerden berber dükkanında çalışan Ekrem İnceman'ı da (17) göğsünden vurarak yaraladı. Zanlı M.A.K, bu sırada canını kurtarmak için ayağındaki yaraya rağmen sürünerek kaçmaya çalışan Kazım İnceman'ın yanına giderek tüfekle kafasına ateş etti. Ayağına ve kafasına isabet eden saçmalar nedeniyle İnceman, olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
Bu sırada yoldan geçen Mustafa Yılmaz'ın (42) kullandığı 35 DKZ 68 plakalı Buca - Kaynaklar hattında çalışan yolcu minibüsünü de durduran gözü dönmüş zanlı, üç yolcunun bulunduğu araca rast gele ateş etti. Minibüsün sağ ön camı kırılırken şoför Yılmaz, son an da gaza basarak kaçmayı başardı. Minibüs şoförü ve yolcular şans eseri olayı yara almadan atlattı. Zanlı M.K.A, daha sonra plakası alınamayan bir araçla kaçtı. 
 
Yerde kanlar içinde yakan gençleri gören vatandaşlar, jandarma ve 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Kazım İnceman'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Göğsünden yaralanan Ekrem İnceman ise Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen İnceman da, hayatını kaybetti. Jandarma amca oğlu olan iki genci öldüren zanlı M.A.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.