Kuşadası'nda 5 yıldızlı otellerin yılbaşı programlarında zengin mönüler ve ünlü sanatçılar yer alırken, yeni yıla restoran veya barlarda girmek isteyenler için de farklı alternatifler mevcut.
Özellikle oteller kıyasıya bir rekabete girmiş durumda. 4 geceye de kadar konaklamalı paket programlar hazırlayan oteller, yılbaşı balolarını da ayrı şekilde müşterilerine sunuyor. Oteller ayrıca, ödemede kredi kartına taksit olanakları ve gruplara özel indirimler sunarak müşteri çekmeye çalışıyor. Gazetelere verilen ilanlar da müşteri kazanmanın bir diğer yolu olarak gözüküyor. Fiyatlar ise oldukça büyük farklılıklar gösteriyor.
Adakule, Korumar, Fantasia, Charisma, Anıtç, Sürmeli Efes, Onura ve Derici gibi 4 ve 5 yıldızlı otellerde 89 YTL ile 160 YTL arasında değişen fiyatlar uygulanıyor.. Oteller ayrıca tatile Cuma gününü de katmayı planlayanlar için hafta sonunu içine alan farklı paket alternatifleri de sunuyor.
Bu arada, Kuşadası"nda yılbaşı gecesi İzel Sürmeli Efes Otel"de, Gülay Eralp ise Adakule Otel"deki balolarda sahne alacak. Kuşadası"nın gözde 5 yıldızlı tesisi Adakule Otel, yılbaşı gecesi düzenlenecek galada sahne ve davul şovuyla ünlenen, Türk pop müziğin güçlü sesi Gülay Eralp'i ağırlayacak. Begovil Turizm tarafından balo salonunda düzenlenecek yılın son gala yemeğinde Gülay Eralp, eski ve yeni şarkılarının yanı sıra yaptığı davul şovla geceye damgasını vuracak. Organizasyon yetkilisi Öznur Irk: "Geçtiğimiz yıl tamamıyla yenilenen Adakule Otel'de konuklarımız Gülay Eralp"le müzik ve eğlenceyi doyasıya yaşamanın yanında, gün boyu devam eden aktivitelerle unutamayacakları bir gece yaşayabilir, sauna ve Türk Hamamı"nda fiziksel, zihinsel yorgunluklarından arınarak yeni yılı karşılayabilirler” dedi.