Kuşadası'nda otel ve tatil köylerinin bazıları Kurban Bayramı tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için ünlü ses sanatçılarıyla anlaştı. Kurban Bayramı'nın birinci gününden itibaren Kuşadası'nda tam anlamıyla yıldız yağmuru yaşanacak. Adakule Otel'de bayramın birinci günü Fedon, üçüncü günü ise Linet sahne alırken, Asuman Krause Surmeli Otel'de, Coşkun Sabah ve Zeynep Dizdar ise Ricmound Ephesus Otel'de tatilcilerle buluşacak.
Bayramda tam kapasite çalışan konaklama tesislerine başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere büyük kentlerdeki tatilcilerden rezervasyonlar yapılıyor. Fantasia, Onura, Adakule, Pine Bay, Atınç, Tusan, Sürmeli ve Ricmound Ephesus gibi yıldızlı oteller ile diğer yıldızlı oteller ve tatil köyleri 9 günlük tatil süresince ekstra program hazırladı. Üç gün ve üzeri konaklamalarla gruplara indirim yapılırken, değişik paketlerde günlük, 3 günlük ve 4 günlük ile 9 günlük turlar satıldı. Bayramda günlük
yarım pansiyon kişi başına ücret 45 YTL ile 90 YTL arasında değişiyor.
Kış döneminde kısmen kapalı olan barlar sokağı ve Kaleiçi'ndeki eğlence yerleri de tatil boyunca yerli turistler için kapılarını açtı.