Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da bulunan oteller, yeni yıla yüzde 98 doluluk oranıyla hizmete girdi.

Alınan bilgiye göre, Kayak Merkezi Kartalkaya'da bulunan oteller, kar kalınlığının 35 santimetre olmasına rağmen yeni yıla yüzde 98 doluluk oranıyla girdi. Yeni yıl için Kartalkaya'ya gelen tatilciler, otellerin önüne yakılan ateşlerin etrafında, çalan canlı müzik eşliğinde dolayısıyla eğlendi. Yeni yılla birlikte atılan onlarca havai fişek tatilcileri coşturdu.

Yeni yıla Kartalkaya'da giren tatilciler, yeni bir yıla Kartalkaya'da eğlenerek girdikleri için son derece mutlu olduklarını söylediler.

Kartalkaya'da bulunman Grand Kartal Otelin Genel Müdürü Halit Ergül, geçen yıllara oranla yeni yılda kar kalınlığının az olduğunu ifade ederek, ''Kar kalınlığı bundan önceki yıllarda bir metrenin üzerinde olurdu. Bu yıl o kadar fazla kar yok. Buna rağmen yüzde 98 doluluk oranı ile yeni yıla girdik. Pistlerimizde kayak yapmak için yeterli kar bulunuyor. Tatilciler, rahat bir şekilde tatil yapabilir'' dedi./HT