Belediye ekipleri tarafından sürdürülürken, Altınkum Plajı ve Yalı Caddesinde çalışmalar başlarken, diğer yandan ise Altınkum Oteller bölgesinde ise biriken çöplerin alınmaması, yollara bakım yapılmaması ve Kanalizasyon arıtma tesisinin de kapağının açık bırakılmasından rahatsız olan otel sahipleri Belediye"den bu bölgeyle ilgili çalışma beklediklerini dile getirdiler.
2010 Yaz Sezonu öncesinde Didim Belediyesinin Sezon hazırlıkları sürerken Altınkum Sahilinde ve Yalı Caddesinde bakım onarım çalışmalarının sürdüğü görülürken, Öte yandan ise Oteller bölgesindeki bazı sokakların bakımsızlığı ise Otel sahiplerinin tepkisine neden oluyor.
Altınkum Sahilindeki merdivenlerin yeniden yapıldığı, Parkların temizlendiği ve bozuk kaldırımların onarıldığı görülürken, Yalı Caddesinin hemen üst tarafında kalan Oteller bölgesindeki bazı sokaklarda yığılan çöp yığınları, sokakların topraktan arındırılmaması ve ağzı açık bırakılan Kanalizasyon tesisinin kokusu otel sahiplerinin tepkisime neden oldu. Didim"deki bazı Otel sahipleri Belediyenin sezon açılmadan bu yerlerde çalışma yapmasını isterken “Sezon öncesi sokaklarımızın pırıl pırıl olmasını istiyoruz. Bu çöp yığınları bir an önce kaldırılmalı ve kanalizasyon tesisinin kapağı kapatılmalı. Belediyemizden bu konuda çalışma yapmasını istiyoruz.”dedi. -iha