Aydın Fen Lisesinin her yıl olduğu gibi başarılarını devam ettirdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar “Aydın Fen Lisesi Türkiye"deki 51 Fen Lisesi arasında ÖSS"de yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye 3. oldu. Sınava giren 47 öğrencisinin 41"i Lisans programlarına yerleşti. Geri kalan 7 öğrencide Lisans programlarına yerleşebilecek puanlara sahiplerken istedikleri bölüme girmek için bir kez daha sınava girmeyi tercih ettiler” dedi.
Türkiye genelinde Anadolu Öğretmen Liseleri arasındaki başarı dağılımında Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesinin sayısal 1"de 11., Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesinin de 7. sırada olduğunu ifade eden Dindar “Anadolu Liselerimize göz attığımızda Adnan Menderes Anadolu Lisemizin 443 Anadolu Lisesi arasında 31. olarak küçük bir düşüş yaşadığını görüyoruz. Süleyman Demirel Anadolu Lisemiz 71. , Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi 192. ve Nazilli Anadolu Lisemiz ÖSS yerleştirme sonuçlarına göre 123. oldu.” şeklinde konuştu.
Aydındaki tüm okulların Aydın Fen Lisesinin başarılarına eşlik etmesi gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar sözlerini şöyle sürdürdü; “ Her yere Anadolu Lisesi açmak başarı getirmiyor. Buralara başarılı öğrencilerin gelmesi gerekiyor. Bütün Okul Müdürlerimizle oturup konuşarak değerlendirmelerimizi yapıp 2. döneme ait hazırlıklarımızı yapacağız ”