Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ve 75 kişilik ekibi Sakarya Fırat dizisinin çekimi sırasında yoğun kar ve fırtına nedeniyle Isparta'da Toros Dağları'nda mahsur kaldı.

Yaklaşık 5 saat boyunca 1600 metrede mahsur kalan ekibi cep telefonuyla ulaştıkları yetkililer kurtardı.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ve 75 kişilik ekibi Sakarya Fırat dizisinin çekimi sırasında yoğun kar ve fırtına nedeniyle Toros Dağları'nda mahsur kaldı. Yaklaşık 5 saat boyunca 1600 metrede mahsur kalan ekibin yardımına cep telefonuyla ulaştıkları yetkililer koştu. Sakarya Fırat Dizisi için dün Toroslarda 1600 metre yükseklikte bir karakol kurup çekim yapan Osman Sınav ve ekibi yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle 5 saat boyunca dağda mahsur kaldı. Cep telefonuyla ulaştıkları yetkililerin yardımıyla mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı. Ancak Sınav ve ekibinin çilesi burada da bitmedi. Ekibin park ettikleri araçlarını kar yağışı nedeniyle kullanamaması üzerine belediye tarafından gönderilen grayderler yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Grayderlerle karlı yollar açıldı ama bu defa da yolda buzlanma olduğu için Osman Sınav ve ekibi araçlarını orada bırakmak zorunda kaldı. Şimdilik güvenilir bir yerde konakladıklarını söyleyen Sınav, "Çekimlere ara vermeyi düşünmüyoruz. Hava şartları hafifleyince çekimlere devam edeceğiz. İnşallah yetiştirebiliriz. İki üç gün içerisinde çekmemiz lazım" dedi.