CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın beraberinde Germencik İlçe Başkanı Recai Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Bozdağ, Erol Öz ile CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı İsmail Acar ve kalabalık partili grubu ile gittiği köylerde çiftçilere seslendi. Çiftçilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Osman Aydın, “Seçim çalışmalarına start verdiğimiz günden itibaren 275 köye ulaştık. Gidilmedik köy bizim değildir anlayışıyla çıktığımız bu yolda, Ankara’ya gittiğimizde de hizmet götürmediğimiz köy bizim olmayacak. Aydın’ın dağına taşına hizmet için aday oldum. Aydın’da girilmedik köy bırakmayacağız. Seçimden seçime oy istemek için değil, vatandaşın eksiklerini ve isteklerini sormak için her zaman kapısını çalacağız” dedi.
Köylüyü ve köylünün sorunlarını çok iyi tanıdığını ifade eden Osman Aydın, “Aydın’daki köyleri ve sorunlarını muhtarlar kadar yakından takip ediyorum. Kimin neye ihtiyacı var çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözümü milletin meclisidir. CHP herkes için iktidara talip oldu. Sayın Genel Başkanımız da sorunların çözümüne tabandan başlanmasından yana. Aydın’ın şaha kalkması için köylüyü çok iyi dinlemek, onun sorunlarına ortak olmak gerekir. Bunun için de tarımı, çiftçiyi, köylüyü iyi tanıyan bir vekil adayının meclise gitmesi şart” diyerek seçmenlerden oy istedi.
Osman Aydın Üzümlü ve Moralı köylerinde yaptığı ziyaretinde tarımsal üretimle ilgili sıkıntılarla ilgili olarak, “ Çiftçimizin kullandığı mazotu 1,5 lira yapacağımızı söylüyoruz, bunu nasıl yapacaksınız diye soruyorlar. Bunu yapamayacağımızı ima ediyor oysa mazottan alınan ÖTV ve KDV alınmadığı takdirde zaten mazot fiyatı 1,5 liraya düşüyor. CHP iktidarında en büyük desteği çiftçimize vereceğiz. İnsafsızca vergilendirilen bu vergi düzenini değiştirip çiftçilerimizi güçlendireceğiz” diye konuştu.