CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın yeni sanayi esnaflarını ziyaret etti. Aydın, daha önceki esnaf ziyaretlerinde olduğu gibi yine sık sık şikayetle karşılaştı. İktidar partisini Osman Aydın’a şikayet eden esnaf, “Her geçen gün işlerimiz daha da kötüye gidiyor. Vergimizi ve sigorta primlerimizi artık yatıramıyoruz. Borcu borçla kapatmaya çalışıyoruz. Piyasanın durumunu en iyi gözleyen sizlersiniz. İktidar partisi, her şeyin güllük gülistanlık olduğunu ileri sürüyor. Şikayetinizi sandıkta gösterin, iktidardan hesap sorun” dedi.


'HALKIN İKTİDARINDA HERKES RAHAT EDECEK'
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Osman Aydın, esnafın artık işsizlikten bunaldığının gözlerinden okunduğunu belirterek, “ Durumu anlatmaya gerek yok. AKP iktidarında zenginleşen halk değil, yandaşlar oldu. Yoksulları kömür ve makarna yardımıyla kendilerine mecbur bıraktılar. Yoksulları oy deposu olarak gördükleri için onların zenginlikten pay almalarını istemiyorlar. Yoksulluğu ve yolsuzluğu ortadan kaldırmak için bir halk iktidarına ihtiyaç var. CHP, gelir dağılımını herkese yayacak bir program uygulayacak. Esnafa destek artacak, emeklilik intibak yasasıyla emekliler rahat edecek. Aile Sigortası'yla geliri olmayan her aileye 600 TL yardım yapılacak. Kimse aç ve açık kalmayacak. Onların eline geçen para yine piyasaya dönecek, esnaf kazanacak. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu bunun sözünü veriyor. Eğer sözünü tutmazsa ben de onun arkasında durmam” diye konuştu.


'HEMŞEHRİLERİM İÇİN ÇALIŞMAK İSTİYORUM'
Girdiği işyerlerinde çoğu zaman tanıdıklarıyla karşılaşan ve onlarla uzun uzun sohbet eden Osman Aydın, hemşerileri için çalışmak istediğini belirterek, destek vermelerini istedi. Kimsenin halinden memnun olmadığını vurgulayan Aydın, büyük yatırımların çevre illere kayması nedeniyle Aydın’ın zenginlikten pay alamadığını söyledi. Aydın, “Çalışkanım, istekliyim. Hemşerilerimin daha iyi yaşamasını istiyorum. Gittiğimiz her yerde şikayetle karşılaşıyoruz. Bunlar benim hemşerilerim, tanıdıklarım, yakın arkadaşlarım. Onların eski hallerini de yakından biliyorum. İktidar partisi yaptığı açıklamalarda herşeyin yolunda gittiğini ileri sürüyor. Piyasayı, Aydın’ı sizler daha biliyorsunuz. Şikayetinizi gidin sandıkta gösterin. İktidardan hesap sorun” dedi.
Osman Aydın’ın sanayi sitesi ziyaretine, CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri'nin yanı sıra aralarında İl Genel Meclisi Üyesi Erol Öz’ünde bulunduğu kalabalık bir partili grubu eşlik etti.