Aydınpost Haber Mekezi"nin geçtiğimiz hafta kamuoyuna “Nalıncı Meclis'te olmayacak” başlığıyla duyurduğu haberine Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin"den açıklama geldi.
Başkan Ortekin açıklamasında, “Önder Nalıncı uzun yıllardır tanıdığım ve sevdiğim bir dostumdur. Kendisine belediye meclisinde birlikte çalışmayı teklif ettiğim doğrudur. Bu teklife o da olumlu baktığını bildirmiştir. Bunun ötesinde hiçbir gelişme olmamasına rağmen Önder Nalıncı"nın işlerinin ters gittiği ve bu nedenle tarafımdan belediye meclis üyeliği listesinden çıkarıldığı yönündeki haber gerçek değildir” dedi.

KONU NEYDİ
İlhami Ortekin'in Meclis'inde yer alacağı açıklanan işadamı Önder Nalıncı, Meclis listesinde olmayacak...
Ekonomik kriz Aydın"da da iş dünyasının önemli isimlerini de etkilemeye devam ediyor.
Kentin tanınmış işadamlarından ve siyasetçilerinden Önder Nalıncı yaklaşan yerel seçimler öncesinde bir ara DSP"den başkan adayı olarak öne çıkmıştı.Daha sonra Demokrat Partiye geçen Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin"in Belediye meclis listesinde yer alacağı öğrenilen Nalıncı"nın işlerinin ters gitmesi dolayısıyla Ortekin"in Nalıncı"yı listeye almaktan vazgeçtiği öğrenildi.
Akaryakıt, sigorta ve otomotiv sektörlerinde kendi adıyla işlerini yürüten Önder Nalıncı"nın işlerini toparlamak için uğraştığı gelen bilgiler arasında. Kamuoyu Önder Nalıncı"yı Atay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Atay"ın damadı olarak da yakından tanıyor.