TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden ve son maçta kendi sahasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup ederek, kümede kalmayı başaran Aydınsporlu oyunculara Belediye Başkanı İlhami Ortekin 80 bin YTL galibiyet primi verdi. Aydınspor yöneticileri ile birlikte futbolcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı İlhami Ortekin, tüm futbolculara inançları ve gayretlerinden dolayı kutladı.
Aydın Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıya 2. başkan Kemal Özdemir, yönetici Naci Yeşilyurt, antrenör Bülent Okkan ile birlikte futbolcular katıldı. Aydınspor'un bugüne kadar yaşadığı en büyük eksikliğin sahipsizlik duygusu olduğunu ve belirten Belediye Başkanı İlhami Ortekin, takımla birlikte ilin itibarının son anda kurtulduğunu ifade etti. Başkan Ortekin futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında "Final oynamak kadar kümede kalmak da önemli ve heyecanlıydı. Aydınspor sadece kümede kalmadı, aynı zamanda 15 yıldır, ilk defa 5 maçta 13 puan topladı. Aslında aynı kadro daha önce de vardı. Yani takımda değişen bir şey yoktu. Ancak koordinasyon ve güven eksikliği nedeniyle 'sahipsizlik' duygusu içindeydiniz. Havlu atma noktasına gelmiştiniz. Ben olsam ben de aynı durumda olurdum. Yönetim ateşten gömlek giydi. Ve hep birlikte kümede kalmayı başardık. Çok mutluyuz" dedi.
Mevcut ekibin korunmasını da isteyen Belediye Başkanı İlhami Ortekin, tüm futbolculara spor hayatında ve özel hayatında başarı ve mutluluk dileklerinde bulunarak, "Daha üst seviyelerdeki takımlarda oynayacaksanız yolunuz açık olsun ve bizler de yardımcı olalım. Ancak eşdeğer bir takıma gidecekseniz, Aydınspor'da kalmanızı tarafım. Bu ekip ve bu ruh Aydınspor'a çok şey kazandıracağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından 80 bin YTL'lik çek imzalayan Belediye Başkanı İlhami Ortekin, çeki kaptanla birlikte kulüp yöneticilerine verdi. Futbolcular ve kulüp yönetimi jestinden dolayı Başkan Ortekin'e teşekkür etti.