AYDINPOST ÖZEL

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, başlattığı “Beyaz Yürüyüş” siyasi hareketinin, Aydın ziyareti kısmının, ikinci gününde Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin"i makamında ziyaret etti.

Ziyaret DP İl Başkanı Engin Polat, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Pehlivan, Belediye Meclis Üyesi Nural Pekgüzel ve pek çok partili de Soylu"ya eşlik etti.

  

Kendine güvenenler bize katılsın

 

Süleyman Soylu, Türkiye"nin bunalımlı günler geçirdiğini kaydederek, adalet, dürüstlük, demokrasi ve samimiyet gibi kavramların ön plana çıktığı bir siyasi anlayışı geliştirdiklerini, kendine güvenen ve bu uğurda çalışmak isteyen herkesi siyasetlerine davet ettiklerini söyledi. Aydın"ın demokrasi beşiği ve Menderes"in ocağı olduğunu belirten DP Lideri Soylu, “Böylesine özel bir şehrin Ortekin gibi emin ve güvenilir ellerde olmasının, kendilerine güven verdiğini” ifade etti.

 

Gelişmiş bir siyasi şuura ihtiyaç var

 

Makamında kendisine ziyaret eden Genel Başkanı Soylu ile sohbet eden Belediye Başkanı İlhami Ortekin, “Memleketin gelişmiş bir siyasi şuura gerçekten çok ihtiyacı var. Bir vatandaş olarak bunu başarmak için DP"nin elinden geleni yapmasını istirham ediyorum” dedi.

 

Bende 1.60"lık Japon kadar onur yok mu?

Soylu"nun şahsına yönelik sözleri üzerine konuşan Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, “Bende 1.60"lık bir Japon kadar onur yok mu? Çay değil, kokain içsen cezasını çekersin. Biz hep çay içtik. Ama eğer bir gün çay değil, kokain içerken yakalanırsam, o naneyi, yersem, yani bir hırsızlık yaparsam kendimi Japon gibi harakiri yaparım” diye konuştu.

Fotoğraflar: Hüsnü Özer (Aydınpost)