Çevre sakinleri tüm ihbarlara ve yardım çağrılarına rağmen polisi herhangi bir önlem almamakla ve gerekli duyarlılığı göstermemekle suçladı. Kuşadası Emniyet Müdürü olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek “Bilgi almak isteyen Valiyi arasın” diyerek olayla ilgili haber yapmak isteyenlere tepki gösterdi.

Olay önceki gece İkiçeşmelik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürekli eşine şiddet uyguladığı belirtilen Ayfer K.’yi eşi Atilla K. Darp etmeye başladı. Acı içinde çığlıklar atan genç kadının ağladığını duyan çevre sakinleri durumu polise ihbar ederek yardım istedi. İddiaya göre Kuşadası polisi çağrılara aldırış etmedi ve eşi genç kadına şiddet uygulamaya devam etti.

POLİSTEN UMUDUNU KESİNCE ABİLERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Polisten umudunu kesen genç kadın bu defa ağabeylerini arayarak yardım istedi. Kardeşlerini kurtarmak üzere eve gelen Ayfer K.’nin erkek kardeşleri Asım Talun (40) kız kardeşinin ağladığını duyunca evin kapısını çaldı. Ancak kapı açılmayınca zemin kattaki evin demir parmaklığını kendi imkanları ile açıp pencereden içeri girdi. Ancak bu sırada eniştesi Atilla K. tarafından bıçaklanıp kesici aletlerle yaralanarak öldürüldü. Bu arada kadının diğer kardeşleri R.T. ve E.K. ile enişte A.K. arasında çıkan kavgada bir ağır üç kişi yaralandı.

Kuşadası polisini duyarsızlıkla suçlayan çevre sakinleri tüm ihbarlara rağmen polisin olaya gerekli hassasiyeti göstermediğini ve göz göre göre bir kişinin ölüp biri ağır 3 kişinin de yaralandığını belirttiler.


aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png